





Cascina Vèngore, MIGNANE
Det enestående ved Mignane er dets lagring i amphora i henhold til gamle skikke.
Det følger den tusindårige tradition for vinproduktion i Vèngore, som går tilbage til romertiden. Den naturlige gæring varer 60 dage, og modningen foregår i over 10 måneder i terracotta.
Amphoraen lader Nebbiolo udtrykke sin kraft: intense noter af rose, peber og hasselnød i en elegant krop og vedholdende smag.
Den passer fantastisk til svampe-tagliatelle, grøntsagsrisotto, rødt kød og lagrede oste.
Denne vin er produceret 100% økologisk.
Terre Alfieri DOCG Nebbiolo
Det enestående ved Mignane er dets lagring i amphora i henhold til gamle skikke.
Det følger den tusindårige tradition for vinproduktion i Vèngore, som går tilbage til romertiden. Den naturlige gæring varer 60 dage, og modningen foregår i over 10 måneder i terracotta.
Amphoraen lader Nebbiolo udtrykke sin kraft: intense noter af rose, peber og hasselnød i en elegant krop og vedholdende smag.
Den passer fantastisk til svampe-tagliatelle, grøntsagsrisotto, rødt kød og lagrede oste.
Denne vin er produceret 100% økologisk.
Terre Alfieri DOCG Nebbiolo
Det enestående ved Mignane er dets lagring i amphora i henhold til gamle skikke.
Det følger den tusindårige tradition for vinproduktion i Vèngore, som går tilbage til romertiden. Den naturlige gæring varer 60 dage, og modningen foregår i over 10 måneder i terracotta.
Amphoraen lader Nebbiolo udtrykke sin kraft: intense noter af rose, peber og hasselnød i en elegant krop og vedholdende smag.
Den passer fantastisk til svampe-tagliatelle, grøntsagsrisotto, rødt kød og lagrede oste.
Denne vin er produceret 100% økologisk.
Terre Alfieri DOCG Nebbiolo